Buro Arendsoog

specialisme

tekstredactie

Sterke teksten

Een professionele tekst is inhoudelijk sterk, goed opgebouwd, lekker om te lezen, niet langer dan nodig en foutloos. Aan de hand van deze criteria stort ik me op jouw gewenste tekst: van flyers en brochures, tot SEO teksten en complete printmagazines.

Eindredactie

Liggen de teksten er al, maar klopt de structuur nog niet? Mag het wel wat korter en mogen de koppen wel wat raker? Als ervaren eindredacteur geef ik met verve die laatste draai aan een tekst.

Tekstcorrectie

Bij grote hoeveelheden tekst is een laatste rondje tekstcorrectie onmisbaar. Zo weet je zeker dat er geen spelfouten meer staan in dat boek, magazine of die vernieuwde website.

portfolio tekst & redactie

een kleine greep

hoofdredacteur bodhi

Hoofdredactie Bodhi

Van 2012 tot 2022 was ik hoofdredacteur van Bodhi: hét platform voor hedendaagse en historische boeddhistische wijsheid, informatie en actualiteit.

Lees meer »
wismon

WisMon

Een wereld waarin bèta-, wetenschap– en techniekonderwijs leuk en toegankelijk is voor iedereen. Dat is de missie waar onderwijsinstituut WisMon zich voor inzet. Ik verzorg verschillende communicatiemiddelen voor WisMon.

Lees meer »
leerportaal leapo

Leerportaal Leapo

Leapo ondersteunt leerkrachten en docenten met kant-en-klare lessen, professionalisering en het inzetten van leermiddelen. Ik schreef mee aan de teksten van dit online leerportaal.

Lees meer »
wonen in erfgoud venlo

Wonen in erfgoud

Venlo kent een verrassende hoeveelheid verborgen monumentale panden. De gemeente knapte een aantal panden op en presenteert het resultaat in de brochure Wonen in erfgoud. Ik schreef mee aan de teksten.

Lees meer »