Buro Arendsoog

Kitty Arends

Mijn verhaal

“Wat kan jij goed verwoorden wat je denkt en voelt.” Als kind al kreeg ik dit zinnetje regelmatig om mijn oren. Het streelde me, want taal vinden voor het niet-waarneembare, daar hield ik van. Inzoomen op wat er binnenin gebeurt en daar de juiste woorden voor zoeken. Al net zo gefascineerd was ik door de ander: hoe zit dat bij jou? Wat bedoel je precies? Waarom denk of vind je dat? Het was mijn manier om een connectie te maken met de mensen om me heen.

Betekenis

Dat reflecterend vermogen en die nieuwsgierigheid heb ik nog steeds. Ik gebruik ze dagelijks als tekstschrijver, journalist en communicatie professional. Ik ben voortdurend op zoek naar betekenis, of purpose. Ik ben dan ook op mijn best als ik samenwerk met organisaties en mensen die bewust bijdragen aan een gelukkige en gezonde samenleving. Of het nu gaat om het welzijn van individuen, wijken, steden of de maatschappij. Nog beter wordt het als ze daar op een integere en authentieke manier over willen praten. Met mijn nieuwsgierigheid, intuïtie en antenne voor emoties en sfeer, help ik je reflecteren op wie je bent en wat je doet. Omdat vervolgens te vertalen in een eerlijk verhaal vol mooie taal.

oog voor detail en zicht op het grote plaatje

Arendsoog

Best leuk, dat mijn achternaam verstopt zit in mijn bedrijfsnaam. Voor mij betekent die term namelijk: scherp kunnen zien, met zicht op het geheel. Ik ben goed in het herkennen van de essentie en het aanbrengen van structuur in een verhaal, zonder de veelzeggende details te vergeten. Volgens de mensen met wie ik samenwerk ben ik empathisch, zorgvuldig, sociaal en scherp.

Strategisch meedenken

Na mijn afstuderen als journalist werkte ik als journalist en communicatie adviseur bij Vrij Nederland, de NTR, de Boeddhistische omroep en Free Press Unlimited. Bij deze professionele organisaties leerde ik strategisch mee te denken over visie, missie, communicatiedoelstellingen en doelpubliek.

Sinds 2016 werk ik als zelfstandige voor onderwijsinstellingen, overheid, stichtingen en culturele instellingen.

gelukkige klanten

dit kun je verwachten

integere communicatie

wat maakte ik zoal?

Een kleine greep uit mijn projecten