Lof

Hoe het is om met mij te werken?


Merijn de Jong – Coördinator Communicatie bij Free Press Unlimited


“Kitty is een scherpe redacteur en eindredacteur, die er niet alleen in slaagt om de verhalen van mensen naar boven te krijgen, maar ook de mens achter de verhalen. Ze maakt scherpe observaties, waarmee ze mensen, organisaties en gebeurtenissen treffend weet weer te geven. Kitty is een scherpe eindredacteur, die met gevoel voor de ander haar feedback over weet te brengen. Op social media gaat ze steeds op zoek naar nieuwe manieren om haar boodschap over te brengen en te laten landen bij een zo groot mogelijk publiek. Ze komt met creatieve vondsten, die ze op een originele manier weet uit te voeren. En tot slot is Kitty een fijne collega, een aanwinst voor elk team!”

Tom Hannes – Schrijver, Therapeut en Coach

“In mijn jaren als columnist voor de BOS en BodhiTV was het mijn grote genoegen om te kunnen steunen op Kitty’s professionaliteit en expertise als redacteur: zowel taaltechnisch als inhoudelijk, met het oog op het doelpubliek, in het aanbrengen van ideeën, en last but not least als fijne, degelijke en betrouwbare ‘people person’.”

Jan Hermsen – Creatief tekstschrijver bij Hermsen Schrijfwerk


“Kitty was mijn eindredacteur bij BodhiTV (Boeddhistische omroep). Daar ging ze met haar rode pen door mijn artikelen heen. Dat deed ze met verve. Ik ken Kitty als iemand met een scherp oog, en een heldere en vriendelijke manier van communiceren. Ze ziet vaak heel goed, wat ik zelf niet meer zie. Ze trekt het vlot, en geeft je zelfs nog (even) de ruimte om ook bij haar punt te komen. En de pen die ze zelf bezit brengt Schwungrijke stukken voort.”

Monique Rutgers – Zakelijk leider bij Boeddhistische Omroep Stichting

“Kitty Arends is een erg prettige sociale collega. Ze heeft dankzij haar professionele eindredactie en haar schrijftalent het online BOS jongerenplatform Bodhitv naar een hoger plan weten te tillen. Kitty heeft het voor elkaar gekregen om met beperkte middelen een kundige redactie op te zetten. De artikelen van Kitty zelf blijven wel het hoogtepunt van Bodhitv. Ze is een enorm schrijftalent! Kitty kan op een natuurlijke manier heel erg leuk presentaties geven die inhoudelijk goed in elkaar zitten. Ze is een expert op het gebied van Social Media en weet dit op een kundige constructieve wijze over te brengen! Kitty is van vele markten thuis, inzetbaar aan zowel de creatieve als organisatorische kant.

Cile Schulz – Hoofdredacteur Nieuwe Arnhemse Krant (NAK)

“Kitty is een van de vaste medewerkers van de Nieuw Arnhemse Krant, een lokale uitgave die bericht uit de ‘humuslaag’ van de Arnhems kunst en cultuur. Wat erg prettig is aan werken met Kitty, is dat ze zich steeds opnieuw met hetzelfde enthousiasme op een stuk werpt, waarbij ze het avontuurlijke en ongewisse niet schuwt. Kitty heeft aan een half woord genoeg, gaat op onderzoek en komt met een goed geschreven verhaal. En op tijd, ook niet onbelangrijk. Ze toont daarbij veel eigen initiatief en zoekt naar oplossingen als iets even tegenzit.

Gerdien den Boer – Coördinator Social Media bij NTR

“Ruim 3 jaar heb ik met Kitty samengewerkt op de webredactie en communicatieafdeling van de RVU/NTR. Haar journalistieke achtergrond en interesse in nieuwe media maken haar een scherpe en slimme webredacteur. Op het gebied van social media heeft ze de NTR naar een hoog en modern niveau gebracht. Kitty kan goed schrijven, is nieuwsgierig, slim, kritisch en analytisch sterk.”

Verspreid het woord: